Läheltä
Italialaiseen pitsapullaan leivotun pohjan täytteeksi valikoimme mahdollisimman lähellä tuotettuja ja kotimaisia raaka-aineita. Lihoistamme kana, jauheliha, meetvurstirouhe, pepperonimakkara, pekoni ja kinkku ovat kotimaisia. Pitsojemme maku pohjautuu kotimaisten maatilojen maitoon, josta Valio ammattitaidolla valmistaa pitsa- ja aurajuustomme. Pitsojemme leipä- ja mustapippurijuusto valmistetaan Lohtajalla.
Pekan Pizzasta voit pääsiäisen aikaan tilata Päkäpitsaa. Karitsan jauheliha valmistetaan Lohtajalla Jokelan lammastilalla.
Hirvenjauheliha on yksi Pekan Pizzan suosituimmista täytteistä. Hirvenjauheliha taipuu niin pitsaan kuin rullaan.
Jukkolan leipäjuusto on valittu Suomen parhaimmaksi leipäjuustoksi ja tätä lohtajalaista leipäjuustoa löydät pitsoistamme.
Luomuvalkosipulimme valmistetaan Toholammilla Saariahon tilalla. Vastapuristettu luomuvalkosipuli sopii erinomisesti lisätäytteeksi valkosipulin ystävälle. Suosittelemme myös kokeilemaan pippurituorejuustoa eli Jukkolan Mustajussia, joka tuo hienostuneesti potkua pitsaan. Luomuvalkosipulia käytämme saatavuuden mukaan syksyisin valmistuman uuden sadon runsauden mukaan.